Tisková zpráva FLEXI OFFICE

29 / 10 / 2013 Novinka FLEXI OFFICE

Tisková zpráva FLEXI OFFICE

Vážení obchodní přátelé,

společnost Flexi Office s.r.o. Vám s radostí oznamuje, že za poslední měsíce právě díky svému neustálému růstu prošla celkovou renovací a vše se zahalilo do barev našeho zbrusu nového designu. I proto bychom Vám rádi prezentovali naše nové webové stránky www.flexioffice.cz

Jsme zastánci kontinuálního zlepšování služeb, a proto jsme taky rozšířili své portfolio služeb o další varianty pronájmu kancelářských prostor a poskytovaných služeb. Přizpůsobujeme se Vaším potřebám nejenom s délkou pronájmu, ale také se standardem nabízených prostor, které jsou cenově uzpůsobené od takzvaného all-inclusive servisu plně vybavených kanceláří až po klasicky nezařízené kancelářské prostory. Vše záleží na Vašich představách a potřebách.

Naším posláním je pomoc při nalezení nejefektivnějšího řešení uzpůsobeného přímo Vašim potřebám. Proto připravujeme a posuzujeme jednotlivá řešení zcela individuálně.

V případě potřeby krátkodobého pronájmu kanceláře nebo jednací místnosti jsou zde jednoduše dostupné kontaktní údaje všech našich Business Center pro rychlé spojení s recepčními, asistentkami či obchodními manažery. Kancelář na jeden den si můžete snadno zarezervovat přes náš rezervační formulář.

Nebude samozřejmě chybět ani aktuální přehled akcí, či novinek, které pro Vás budeme pravidelně připravovat a také aktuální vizualizace nabízených center, kanceláří a zasedacích místností.

Bude nám ctí, pokud si v případě potřeby pronájmu kanceláře v Praze anebo Bratislavě zvolíte právě nás. Jsme maximálně připraveni poskytovat služby s tím nejlepším a stoprocentně spolehlivým servisem.

Jménem celé společnosti děkujeme za dosavadní přízeň, a těšíme se na další případnou spolupráci.

S přátelským pozdravem,

Management společnosti

předchozí článek další článek
Komplexní služby pod hlavičkou FLEXI OFFICE

17 / 09 / 2021 Novinka FLEXI OFFICE

Začátky podnikání nejsou snadné. Řešíte spoustu věcí naráz a k tomu svůj business. Díky Flexi Office můžete pustit část starostí z hlavy. Zjistěte více.

Nadstandardní občerstvení na pracovišti FLEXI OFFICE

02 / 09 / 2021 Novinka FLEXI OFFICE

Podle průzkumu by drtivá většina Čechů na pracovišti uvítala benefit formou občerstvení. Dopřejte ho svým zaměstnancům i vy! Poradíme vám, jak na to.

celý článek
Jak si užít léto v kanceláři

20 / 08 / 2021 Článek FLEXI OFFICE

Ať je léto nebo zima ve Flexi Office je vám prima. Zajistíme vám komfort v plně servisovaných kancelářích i přes letní období. Zjistěte více v našem článku.

FLEXI OFFICE | Moje profesionální zázemí

rychlý kontakt