Tisková zpráva FLEXI OFFICE

29 / 10 / 2013 Novinka FLEXI OFFICE

Tisková zpráva FLEXI OFFICE

Vážení obchodní přátelé,

společnost Flexi Office s.r.o. Vám s radostí oznamuje, že za poslední měsíce právě díky svému neustálému růstu prošla celkovou renovací a vše se zahalilo do barev našeho zbrusu nového designu. I proto bychom Vám rádi prezentovali naše nové webové stránky www.flexioffice.cz

Jsme zastánci kontinuálního zlepšování služeb, a proto jsme taky rozšířili své portfolio služeb o další varianty pronájmu kancelářských prostor a poskytovaných služeb. Přizpůsobujeme se Vaším potřebám nejenom s délkou pronájmu, ale také se standardem nabízených prostor, které jsou cenově uzpůsobené od takzvaného all-inclusive servisu plně vybavených kanceláří až po klasicky nezařízené kancelářské prostory. Vše záleží na Vašich představách a potřebách.

Naším posláním je pomoc při nalezení nejefektivnějšího řešení uzpůsobeného přímo Vašim potřebám. Proto připravujeme a posuzujeme jednotlivá řešení zcela individuálně.

V případě potřeby krátkodobého pronájmu kanceláře nebo jednací místnosti jsou zde jednoduše dostupné kontaktní údaje všech našich Business Center pro rychlé spojení s recepčními, asistentkami či obchodními manažery. Kancelář na jeden den si můžete snadno zarezervovat přes náš rezervační formulář.

Nebude samozřejmě chybět ani aktuální přehled akcí, či novinek, které pro Vás budeme pravidelně připravovat a také aktuální vizualizace nabízených center, kanceláří a zasedacích místností.

Bude nám ctí, pokud si v případě potřeby pronájmu kanceláře v Praze anebo Bratislavě zvolíte právě nás. Jsme maximálně připraveni poskytovat služby s tím nejlepším a stoprocentně spolehlivým servisem.

Jménem celé společnosti děkujeme za dosavadní přízeň, a těšíme se na další případnou spolupráci.

S přátelským pozdravem,

Management společnosti

předchozí článek další článek
Výhoda flexi kanceláří – krátkodobý pronájem bez dlouhodobých závazků

19 / 11 / 2020 Článek FLEXI OFFICE

Dnes jsou dlouhodobé kontrakty rizikovým artiklem. Nejistota z budoucnosti se projevuje ve zvýšené spolupráci firem s flexibilními kancelářemi. Jak to funguje?

Co-working v době COVID pandemie

03 / 11 / 2020 Článek FLEXI OFFICE

Na jaře spousta zaměstnanců trávila svou pracovní dobu doma. Nyní nastává renesance kanceláří v nové podobě. Ukážeme vám, jak získat kanceláře levně a na míru.

celý článek
Jak předejít karanténě pro celou vaši společnost?

23 / 10 / 2020 Novinka FLEXI OFFICE

Po rozvolnění v letním období čelí Česko silnější druhé vlně koronavirové epidemie. Kromě celostátně platných vládních opatření se šíření nákazy museli speciálně přizpůsobit i zaměstnavatelé.

FLEXI OFFICE | Moje profesionální zázemí

rychlý kontakt