Tisková zpráva FLEXI OFFICE

29 / 10 / 2013 Novinka FLEXI OFFICE

Tisková zpráva FLEXI OFFICE

Vážení obchodní přátelé,

společnost Flexi Office s.r.o. Vám s radostí oznamuje, že za poslední měsíce právě díky svému neustálému růstu prošla celkovou renovací a vše se zahalilo do barev našeho zbrusu nového designu. I proto bychom Vám rádi prezentovali naše nové webové stránky www.flexioffice.cz

Jsme zastánci kontinuálního zlepšování služeb, a proto jsme taky rozšířili své portfolio služeb o další varianty pronájmu kancelářských prostor a poskytovaných služeb. Přizpůsobujeme se Vaším potřebám nejenom s délkou pronájmu, ale také se standardem nabízených prostor, které jsou cenově uzpůsobené od takzvaného all-inclusive servisu plně vybavených kanceláří až po klasicky nezařízené kancelářské prostory. Vše záleží na Vašich představách a potřebách.

Naším posláním je pomoc při nalezení nejefektivnějšího řešení uzpůsobeného přímo Vašim potřebám. Proto připravujeme a posuzujeme jednotlivá řešení zcela individuálně.

V případě potřeby krátkodobého pronájmu kanceláře nebo jednací místnosti jsou zde jednoduše dostupné kontaktní údaje všech našich Business Center pro rychlé spojení s recepčními, asistentkami či obchodními manažery. Kancelář na jeden den si můžete snadno zarezervovat přes náš rezervační formulář.

Nebude samozřejmě chybět ani aktuální přehled akcí, či novinek, které pro Vás budeme pravidelně připravovat a také aktuální vizualizace nabízených center, kanceláří a zasedacích místností.

Bude nám ctí, pokud si v případě potřeby pronájmu kanceláře v Praze anebo Bratislavě zvolíte právě nás. Jsme maximálně připraveni poskytovat služby s tím nejlepším a stoprocentně spolehlivým servisem.

Jménem celé společnosti děkujeme za dosavadní přízeň, a těšíme se na další případnou spolupráci.

S přátelským pozdravem,

Management společnosti

předchozí článek další článek
Proč si pronajmout servisovanou kancelář?

04 / 01 / 2019 Článek FLEXI OFFICE

Servisovaná kancelář je kancelář, o jejíž chod se nemusíte vůbec starat. Ušetřete spoustu času a namísto péče o provoz kanceláře se věnujte plně svému byznysu.

celý článek
Tipy na aplikace pro osobní rozvoj, organizování a komunikaci

20 / 12 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Mobilní aplikace poskytují intuitivní řešení pracovních i soukromých problémů. V našem článku se dozvíte, které appky vám pomohou být více efektivní, lépe komunikovat a organizovat svůj tým.

celý článek
Cítíte se v kanceláři unavení? Může za to nedostatek světla

12 / 12 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Ke zdravému životu v kancelářích a dostatečné produktivitě přispívá hned několik faktorů. Jedním z nich je správné osvětlení a dostatek denního světla. Jaký vliv má na vaše zaměstnance?

Přihlaste se k odběru novinek a získejte

Voucher na pronájem zasedací místnosti nebo kanceláře