Tisková zpráva FLEXI OFFICE

29 / 10 / 2013 Novinka FLEXI OFFICE

Tisková zpráva FLEXI OFFICE

Vážení obchodní přátelé,

společnost Flexi Office s.r.o. Vám s radostí oznamuje, že za poslední měsíce právě díky svému neustálému růstu prošla celkovou renovací a vše se zahalilo do barev našeho zbrusu nového designu. I proto bychom Vám rádi prezentovali naše nové webové stránky www.flexioffice.cz

Jsme zastánci kontinuálního zlepšování služeb, a proto jsme taky rozšířili své portfolio služeb o další varianty pronájmu kancelářských prostor a poskytovaných služeb. Přizpůsobujeme se Vaším potřebám nejenom s délkou pronájmu, ale také se standardem nabízených prostor, které jsou cenově uzpůsobené od takzvaného all-inclusive servisu plně vybavených kanceláří až po klasicky nezařízené kancelářské prostory. Vše záleží na Vašich představách a potřebách.

Naším posláním je pomoc při nalezení nejefektivnějšího řešení uzpůsobeného přímo Vašim potřebám. Proto připravujeme a posuzujeme jednotlivá řešení zcela individuálně.

V případě potřeby krátkodobého pronájmu kanceláře nebo jednací místnosti jsou zde jednoduše dostupné kontaktní údaje všech našich Business Center pro rychlé spojení s recepčními, asistentkami či obchodními manažery. Kancelář na jeden den si můžete snadno zarezervovat přes náš rezervační formulář.

Nebude samozřejmě chybět ani aktuální přehled akcí, či novinek, které pro Vás budeme pravidelně připravovat a také aktuální vizualizace nabízených center, kanceláří a zasedacích místností.

Bude nám ctí, pokud si v případě potřeby pronájmu kanceláře v Praze anebo Bratislavě zvolíte právě nás. Jsme maximálně připraveni poskytovat služby s tím nejlepším a stoprocentně spolehlivým servisem.

Jménem celé společnosti děkujeme za dosavadní přízeň, a těšíme se na další případnou spolupráci.

S přátelským pozdravem,

Management společnosti

předchozí článek další článek
Svěřenské fondy – nový fenomén v oblasti ochrany majetku

05 / 11 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Slyšíte o nich v poslední době často, ale není vám jasné, co to svěřenský fond je, k čemu se používá, jaké má výhody a co všechno je potřeba k jeho založení?

celý článek
Proč upřednostnit pronájem kanceláře před home office?

31 / 10 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Moderní technologie a rozmach online světa mění i pracovní aktivity a činnosti. Mnoho zaměstnanců může pracovat jen z počítače. Tím pádem mohou vykonávat pracovní činnost téměř odkudkoliv, kde je internet, takže často pracují i z domu. Jaké jsou výhody práce z kanceláře oproti pozitivům home office?

celý článek
Výhody a nevýhody sdílené ekonomiky

19 / 09 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Sdílená ekonomika představuje přirozenou evoluci zapříčiněnou digitální dobou a rychlým pokrokem technologií.Jde o systém sdílení, který vymysleli lidé a těm i slouží. V jisté formě fungovala vždy, avšakinternet a možnost sdílet komodity pomocí digitálních platforem, jí dal křídla.

Přihlaste se k odběru novinek a získejte

Voucher na pronájem zasedací místnosti nebo kanceláře