Tisková zpráva FLEXI OFFICE

29 / 10 / 2013 Novinka FLEXI OFFICE

Tisková zpráva FLEXI OFFICE

Vážení obchodní přátelé,

společnost Flexi Office s.r.o. Vám s radostí oznamuje, že za poslední měsíce právě díky svému neustálému růstu prošla celkovou renovací a vše se zahalilo do barev našeho zbrusu nového designu. I proto bychom Vám rádi prezentovali naše nové webové stránky www.flexioffice.cz

Jsme zastánci kontinuálního zlepšování služeb, a proto jsme taky rozšířili své portfolio služeb o další varianty pronájmu kancelářských prostor a poskytovaných služeb. Přizpůsobujeme se Vaším potřebám nejenom s délkou pronájmu, ale také se standardem nabízených prostor, které jsou cenově uzpůsobené od takzvaného all-inclusive servisu plně vybavených kanceláří až po klasicky nezařízené kancelářské prostory. Vše záleží na Vašich představách a potřebách.

Naším posláním je pomoc při nalezení nejefektivnějšího řešení uzpůsobeného přímo Vašim potřebám. Proto připravujeme a posuzujeme jednotlivá řešení zcela individuálně.

V případě potřeby krátkodobého pronájmu kanceláře nebo jednací místnosti jsou zde jednoduše dostupné kontaktní údaje všech našich Business Center pro rychlé spojení s recepčními, asistentkami či obchodními manažery. Kancelář na jeden den si můžete snadno zarezervovat přes náš rezervační formulář.

Nebude samozřejmě chybět ani aktuální přehled akcí, či novinek, které pro Vás budeme pravidelně připravovat a také aktuální vizualizace nabízených center, kanceláří a zasedacích místností.

Bude nám ctí, pokud si v případě potřeby pronájmu kanceláře v Praze anebo Bratislavě zvolíte právě nás. Jsme maximálně připraveni poskytovat služby s tím nejlepším a stoprocentně spolehlivým servisem.

Jménem celé společnosti děkujeme za dosavadní přízeň, a těšíme se na další případnou spolupráci.

S přátelským pozdravem,

Management společnosti

předchozí článek další článek
Kam investovat volné finanční prostředky?

17 / 07 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Pokud máte volné finanční prostředky, je vhodné je nějakým způsobem investovat, a tím je zhodnocovat. Kam byste své úspory měli uložit? Vyplatí se vám jednorázová nebo dlouhodobá investice?

Dobré zprávy pro malé podnikatele. Od online EET vláda ulevila

03 / 07 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Všichni malí podnikatelé a živnostníci si budou moci zvolit způsob vykazování tržeb do určené hranice obratu. V případě, že jejich hotovostní příjmy nepřesahují více než 200 000 korun ročně, mají možnost používat papírové účtenky, které díky zjednodušenému režimu EET od státu dostanou zdarma.

celý článek
Co dělat a nedělat během letních měsíců v kancelářích?

19 / 06 / 2018 Článek FLEXI OFFICE

Teplé dny jsou již tady a s nimi také čas dovolených a relaxu. Produktivita je mnohdy přes letní měsíce podprůměrná a zaměstnanci jsou rozptýlenější. Nesoustředění je způsobeno kromě pěkného počasí i vidinou letní dovolené apod. Jak tedy zůstat v práci soustředěný i v létě, a přitom si užít sluníčko a teplo?

Přihlaste se k odběru novinek a získejte

Voucher na pronájem zasedací místnosti nebo kanceláře